Բաղադրիչներ
3 ձու
150 գ շաքարավազ
1 ճ/գ վանիլային շաքարավազ
150 մլ մածուն կամ 2,5% կեֆիր
120 գ ձեթ
240 գ ալյուր
1 թ/գ սոդա
350 գ սալոր
1 ճ/գ շաքարավազ+1 թ/գ դարչին
Կաղապարի չափը` 22 սմ
Պատրաստման եղանակը
3 ձվին ավելացնել 150 գ շաքարավազ, 1 ճ/գ վանիլային շաքարավազ և լավ հարել
Ավելացնել մածուն կամ կեֆիր, 120 գ ձեթ և դարձյալ հարել: Ավելացնել ալյուր, սոդա և լավ խառնել
Լցնել յուղաթուղթ փռած կաղապարի մեջ
Յուրաքանչյուր սալորը բաժանել 4 մասի և շարել խմորի վրա: Շաքարավազն ու դարչինը խառնել իրար և ավելացնե: Դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 40-45 րոպե
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ