Բաղադրիչներ
3 կգ խնձոր
1 կգ շաքարավազ
100 մլ ջուր
350 գ 15% խտացրած կաթ
Պատրաստման եղանակը
Խնձորը մաքրել, կտրատել, բաժանել 3 մասի, ըստ շերտերի լցնել կաթսայի մեջ` խնձոր+շաքարավազ
Ավելացնել ջուր, ծածկել կափարիչն ու թողնել եռա
Թողնել լավ եփվի, այնուհետև հարել բլենդերով, ավելացնել խտացրած կաթ և դարձյալ հարել
Ծածկել կափարիչը, թողնել թույլ կրակին 20 րոպե
Լցնել ապակե տարաների մեջ, հերմետիկ փակել (տարաները պետք է լինեն տաք վիճակում)
Վայելեք )))
Բարի ախորժակ