Բաղադրիչներ
500 գ խոզի փափկամիս
110 մլ կաթ
1/3 թ/գ քրքում
1 ճ/գ սոյայի սոուս
¼ թ/գ սև պղպեղ
աղ
1 բուլղարական պղպեղ
2 ճ/գ ձեթ
Պատրաստման եղանակը
Միսը միջին երկարությամբ կտրատել, 15 րոպե տապակել, ավելացնել կաթ, թողնել ևս 12-13 րոպե
Ավելացնել միջին երկարությամբ կտրատած պղպեղ, քրքում, աղ, սև պղպեղ, սոյայի սոուս, լավ խառնել, թողնել 5 րոպե
Կարող եք մատուցել ցանկացած խավարտով )))
Բարի ախորժակ