Պարզապես փորձեք` չեք զղջա: Սմբուկով և կաթնաշոռային կրեմով նախուտեստ

Բաղադրիչներ

1 սմբուկ

2 ձու

2 ճ/գ սոյայի սոուս

½ թ/գ շաքարավազ

1 գազար

150 գ կաթնաշոռային կրեմ

1 լոլիկ

1 ատամիկ սխտոր

քնջութ` ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

Սմբուկը շրջանաձև, թեքությամբ կտրատել, համեմել աղով, թողնել 10 րոպե, ապա չորացնել

3 ձվին ավելացնել սոյայի սոուս, շաքարավազ, լավ խառնել, սմբուկները թաթխել ստացված զանգվածի մեջ և 2 կողմից տապակել

Առանձին տարայի մեջ քերած գազար լցնել, ավելացնել կաթնաշոռային կրեմ, լավ խառնել

Լոլիկի միջուկը հեռացնել, իսկ մնացածը միջին երկարությամբ կտրատել։ Ավելացնել ճզմած սխտոր և լավ խառնել

Յուրաքանչյուր սմբուկի վրա կաթնաշոռային կրեմով զանգված քսել, 1 թ/գ լոլիկ դնել ևփաթաթել ռուլետի պես

Զարդարեք քնջութով և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում