Ֆանտաստիկ ջեռեփուկ, որը կհագեցնի ողջ ընտանիքին: Կարտոֆիլով և աղացած մսով ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

600 գ խաշած կարտոֆիլ

30 գ կարագ

աղ

սև և կարմիր պղպեղներ

սամիթ

մաղադանոս

600 գ աղացած միս

1 ձու

50 գ պաքսիմատ

1 գլուխ սոխ

սխտորի փոշի

150 գ չերրի լոլիկ

60 գ պանիր

Սոուսի համար`

40 գ մանանեխ

150 մլ սերուցք

աղ

սև պղպեղ

Կաղապարի չափը` 26 սմ

Պատրաստման եղանակը

Խաշած կարտոֆիլին ավելացնել կարագ, աղ, սև պղպեղ, մանրացրած սամիթ և լավ ճզմել: Կաղապարի ներսը պատել կարագով, կարտոֆիլը լցնել և հավասարապես տարածել

Աղացած մսին ավելացնել աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, սխտորի փոշի, պաքսիմատ, մանրացրած սոխ, ձու և լավ խառնել: Գնդիկներ ձևել, շարել կարտոֆիլի վրա: Լոլիկները բաժանել 2 մասի և ավելացնել մյուս բաղադրիչներին (1 կոլոլակ, 1 լոլիկ և այսպես շարունակ)

Սոուսի պատրաստման համար անհրաժեշտ է սերուցքն ու մանանեխը խառնել իրար, ավելացնել աղ, սև պղպեղ, լավ խառնել և ավելացնել ընդհանուր ուտեստին: Դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 35 րոպե

Ավելացնել քերած պանիր և ևս 10 րոպե թողնել ջեռոցում

Զարդարեք մանրացրած մաղադանոսով և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում