Բաղադրիչներ
3 կարտոֆիլ
300 գ աղացած միս
2 ձու
2 գլուխ սոխ
3 ատամիկ սխտոր
1/2 դեղին պղպեղ
1/2 կարմիր պղպեղ
80 գ պանիր
6 կտոր չեդեր պանիր
մաղադանոս
1 թ/գ տոմատի մածուկ
աղ
սև և կարմիր պղպեղներ
քրքում
քիմիոն
կոճապղպեղ
(համեմունքների չափն` ըստ ճաշակի)
Պատրաստման եղանակը
Կարտոֆին անցկացնել քերիչով, ճզմել` հեռացնելով ավելորդ հեղուկը
Ավելացնել մանրացրած 1 գլուխ սոխ, աղ, սև պղպեղ, մանրացրած մաղադանոս, քերած պանիր, ձու և լավ խառնել
Ջեռոցի տապակի մեջ յուղաթուղթ փռել, ստացված զանգվածը լցնել, հավասարապես տարածել և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե
Առանձին թավայի մեջ 2 րոպե տապակել մանրացրած սոխ և սխտոր, ապա ավելացնել խորանարդաձև կտրատած գունավոր պղպեղները, թողնել ուժեղ կրակին 3 րոպե
Ավելացնել աղացած միս, աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, քիմիոն, քրքում, կոճապղպեղ, լավ խառնել և թողնել մինչև պատրաստ լինելը: Ավելացնել տոմատի մածուկ, թողնել թույլ կրակին 2 րոպե, ավելացնել մաղադանոս և վերցնել կրակից
Կարտոֆիլե շերտի վրա չեդեր պանիր դնել, ավելացնել տապակած միսը և ռուլետի պես փաթաթել
Զարդարել մի քանի կտոր գունավոր պղպեղով, քերած պանիր ավելացնել և ևս 10 րոպե թողնել ջեռոցում
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ