Այսպիսի համեղ կոտլետներ դուք դեռ չեք փորձել: Բանջարեղենով, ձվով կոտլետներ` ջեռոցում

Բաղադրիչներ

1 կգ աղացած միս

2 ձու

70 գ պաքսիմատ

3 գլուխ սոխ

2 պղպեղ

6 միջին չափի լոլիկ

7 խաշած ձու

14 հատ փոքր թթու վարունգ

1 թ/գ աղ

1 թ/գ սև պղպեղ

0,5 թ/գ քիմիոն

2 թ/գ ուրց

2 թ/գ կարմիր քաղցր պղպեղ

օրեգանո

մաղադանոս

ձիթայուղ

Պատրաստման եղանակը

Աղացած մսին ավելացնել 2 ձու, 1 թ/գ աղ, 1 թ/գ սև պղպեղ, 0,5 թ/գ քիմիոն, 2 թ/գ կարմիր քաղցր պղպեղ, 2 թ/գ ուրց, մանրացրած մաղադանոս, պաքսիմատ, 2 գլուխ մանրացրած սոխ, լավ խառնել, ծածկել և 1 ժամ թողնել սառնարանում

1 գլուխ սոխն ու 2 պղպեղը խորանարդաձև կտրատել, 7 րոպե տապակել ձիթայուղով

Ավելացնել աղացած լոլիկ, սև պղպեղ, կարմիր պղպեղ, օրեգանո, թողնել միջին ջերմության կրակին 2 րոպե, այնուհետև տեղափոխել կաղապարի մեջ

Աղացած մսից խոշոր գնդիկներ ձևել, յուրաքանչյուրի մեջ 1-ական խաշած ձու, 2 փոքր թթու վարունգ դնել

Կոտլետի տեսք տալ և դնել բանջարեղենի վրա: Յուրաքանչյուր մսի վրա ձիթայուղ քսել, կարմիր քաղցր պղպեղ ցողել և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե

Զարդարեք մանրացրած մաղադանոսով և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում