Բոլորը ձեզանից կխնդրեն այս կարկանդակի բաղադրատոմսը: Կարկանդակ` կարագով և սնկի սոուսով

Բաղադրիչներ

Խմորի համար`

200 մլ կաթ

8 գ խմորիչ

300 գ ալյուր

աղ

50 գ շաքարավազ

2 ձու

Միջուկի համար`

75 գ փափուկ կարագ

30 գ կանաչ սոխ

3 ատամիկ սխտոր

2 գլուխ սոխ

150 գ սունկ

150 գ պանիր

20 գ կանաչ սոխ

50 գ թթվասեր

1 ձվի դեղնուց

Կաղապարի չափը-30 սմ

Պատրաստման եղանակը

Ալյուրին ավելացնել աղ, շաքարավազ, 2 ձու

Կաթին ավելացնել խմորիչ, խառնել, ծածկել,10 րոպե թողնել, ապա ավելացնել ալյուրին

Լավ խառնել, խմոր հունցել, ծածկել և 30 րոպե թողնել: Ստացված խմորը բաժանել 12 հավասար մասերի

Գնդիկներ անել, երկարությամբ գրտնակել

Կանաչ սոխը մանրացնել, ավելացնել փափուկ կարագին, ավելացնել մանրացրած սխտոր և լավ խառնել

Ստացված զանգվածից 1-ական թ/գ դնել յուրաքանչյուր խմորի վրա, տարածել, ռուլետի պես փաթաթել, անկյունները կտրել, հավասարեցնել

Կաղապարի ներսը պատել կարագով, շարել ստացված ռուլետները, ծածկել և թողնել 30 րոպե

Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, տապակել 3 րոպե, ավելացնել շրջանաձև կտրատած սունկ, թողնել 5 րոպե և վերցնել կրակից

Ավելացնել քերած պանիր, թթվասեր, լավ խառնել և լցնել ընդհանուր ուտեստի կենտրոնում: Ձվի դեղնուց քսել խմորի վրա և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 25 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում