Բաղադրիչներ
400-500 գ գազար
ջիթայուղ
3-4 ատամիկ սխտոր
մաղադանոս
աղ
սև և կարմիր պղպեղներ
0,5 կիտրոնի հյութ
1 գլուխ փոքր կարմիր սոխ
կծու պղպեղ` ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը
Գազարը մաքրել, բաժանել մեծ կտորների, խաշել աղաջրի մեջ
Սխտորը մանրացնել, 2 րոպե տապակել ձիթայուղով, ավելացնել մանրացրած մաղադանոս, աղ, սև և կարմիր պղպեղներ
Ավելացնել խաշած գազարը, տապակել 3-4 րոպե և վերցնել կրակից
Ավելացնել կիտրանի հյութ, մանրացրած սոխ, լավ խառնել
Կարող եք մատուցել ընկույզով, կծու պղպեղով և թթվասերային սոուսով )))
Բարի ախորժակ