Իսկ դուք փորձեք հենց ա՛յս բաղադրատոմսով պատրաստել գազարը` հատկապես երեխաները շատ գոհ կլինեն

Բաղադրիչներ

400-500 գ գազար

ջիթայուղ

3-4 ատամիկ սխտոր

մաղադանոս

աղ

սև և կարմիր պղպեղներ

0,5 կիտրոնի հյութ

1 գլուխ փոքր կարմիր սոխ

կծու պղպեղ` ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

Գազարը մաքրել, բաժանել մեծ կտորների, խաշել աղաջրի մեջ

Սխտորը մանրացնել, 2 րոպե տապակել ձիթայուղով, ավելացնել մանրացրած մաղադանոս, աղ, սև և կարմիր պղպեղներ

Ավելացնել խաշած գազարը, տապակել 3-4 րոպե և վերցնել կրակից

Ավելացնել կիտրանի հյութ, մանրացրած սոխ, լավ խառնել

Կարող եք մատուցել ընկույզով, կծու պղպեղով և թթվասերային սոուսով )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում