Դուք չեք բավարարվի 1 անգամ պատրաստելով` շա՜տ համեղ է: Մարինացված սմբուկ

Բաղադրիչներ

700 մլ ջուր

1 ճ/գ աղ

2 սմբուկ

0,5 կիտրոն

համեմ, մաղադանոս, սամիթ

Սոուսի համար`

5 ճ/գ ձիթայուղ

3 ճ/գ սոյայի սոուս

1 ճ/գ հատիկավոր մանանեխ

3 ատամիկ սխտոր

0,5 թ/գ կորեական գազարի համեմունք

1 ճ/գ կիտրոնի հյութ

աղ

սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Ջուրը եռացնել, ավելացնել 1 ճ/գ աղ, 0,5 կիտրոն, միջին մեծությամբ կտրատած սմբուկ, ծածկել կափարիչն ու թողնել միջին ջերմության կրակին 10-12 րոպե

Սմբուկները լցնել քամիչի մեջ, թողնել 5-6 րոպե

Սոուսի համար անհրաժեշտ է ձիթայուղին ավելացնել, սոյայի սոուս, հատիկավոր մանանեխ, կորեական գազարի համար նախատեսված համեմունք, սև պղպեղ, մի պտղունց աղ, ճզմած սխտոր և լավ խառնել

Սմբուկները տեղափոխել խոր տարայի մեջ, ավելացնել սոուսը, մանրացրած կանաչեղենը, լավ խառնել և 1 ժամ թողնել սառնարանում

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում