Ամենահամեղ և ախորժելի սենդվիչները` ձեր նախաճաշի սեղանին: Օրիգինալ սենդվիչներ` ավոկադոյով և բանջարեղենով

Բաղադրիչներ

¼ սոխ

հազարի տերև

1 լոլիկ

պանիր չեդեր

պանիր` տեսակն ըստ ցանկության

Ավոկադայի սոուսի համար`

1 ավոկադո

աղ

սև և կարմիր պղպեղներ

1 թ/գ կիտրոնի հյութ

1 թ/գ ձիթայուղ

Մայոնեզով սոուսի համար`

2 ճ/գ մայոնեզ

1 ճ/գ մանանեխ

1 ճ/գ մեղր

1 թ/գ կիտրոնի հյութ

սև պղպեղ

1 թթու վարունգ

Ձվային նրբաբլիթների համար`

1 ճ/գ ալյուր

2 ճ/գ ջուր

6 ձու

աղ

Պատրաստման եղանակը

Ավոկադոն ճզմել, ավելացնել աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, կիտրոնի հյութ, ձիթայուղ և լավ խառնել

Առանձին տարայի մեջ 2 ճ/գ մայոնեզ լցնել, ավելացնել մանրացրած թթու վարունգ, մանանեխ, մեղր, կիտրոնի հյութ, սև պղպեղ, լավ խառնել և թողնել մի կողմ

Ձվային նրբաբլիթերի համար անհրաժեշտ է 1 ճ/գ ալյուրին ավելացնել 2 ճ/գ ջուր, լավ խառնել, այնուհետև ավելացնել 6 ձու, աղ, լավ խառնել, ապա քամել

Տապակել նրբաբլիթների պես, անկյունները հեռացնել

Յուրաքանչյուր նրբաբլիթի վրա քսել 1-ական թ/գ մայոնեզով սոուս

Ավելացնել 1-ական ճ/գ ավոկադոյով սոուս

Ավելացնել հազարի տերև, 2-ական կտոր պանիր չեդեր։ Հազարի ցողունի հատվածները մանրացնել և ավելացնել

Եվս 1 անգամ ավելացնել մայոնեզով սոուս, ապա դնել նրբաբլիթի հեռացրած անկյունները, կիսալուսնաձև կտրատած սոխը

Ավելացնել լոլիկ, պանիր և փաթաթել

Կիսել 2 մասի և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում