Ամենապարզ, բայց և ամենահամեղ ջեռեփուկը` աղացած մսով և կարտոֆիլով

Բաղադրիչներ

400 գ աղացած միս

ձեթ

1 գլուխ սոխ

2 ատամիկ սխտոր

1 կարմիր պղպեղ

1 գազար

20 մլ տոմատի սոուս

մաղադանոս

աղ

սև և կարմիր պղպեղներ

1 կգ խաշած կարտոֆիլ

պանիր մոցարելլա

պանիր

3 ձու

5 ճ/գ սերուցքային պանիր կամ սերուցք

Պատրաստման եղանակըԱ

Սոխը և սխտորը մանրացնել և 2 րոպե տապակել: Ավելացնել քերած գազար, խորանարդաձև կտրատած պղպեղ, ծածկել կափարիչն ու թողնել 5 րոպե

Ավելացնել աղացած միս, աղ, սև և կարմիր պղպեղներ և թողնել 5 րոպե

Ավելացնել տոմատի սոուս և թողնել 5 րոպե: Ավելացնել մանրացրած մաղադանոս և վերցնել կրակից

Կաղապարի ներսը պատել ձեթով, լցնել շչջանաձև կտրատած կարտոֆիլի մի մասը և տապակած միսն ամբողջությամբ

Ավելացնել մոցարելլա և կարտոֆիլի մնացած մասը

3 ձվին ավելացնել սերուցքային պանիր, աղ, սև պղպեղ, լավ խառնել և լցնել ուտեստի վրա

Ավելացնել քերած պանիր և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում