Բաղադրիչներ
2-3 լ ջուր
250 գ շաքարավազ
2 կիտրոն
100 գ ռեհան
Պատրաստման եղանակը
Կաթսայի մեջ 2 լ ջուր, 250 գ շաքարավազ լցնել, դնել կրակին և թողնել եռա
2 կիտրոնը, 100 գ ռեհանը աղալ
Լցնել եռացող ջրի մեջ, թողնել 5-6 րոպե
Վերցնել կրակից, թողնել հովանա, ապա 1-2 ժամ թողնել սառնարանում (նույն չափաբաժիններով կարելի է պատրաստել` ռեհանի փոխարեն օգտագործելով թարխուն կամ անանուխ)
Քամել ստացված զանգվածը և մատուցել )))