Այսպիսի ուտեստը հարմար է և՛ տոնական, և՛ ամենօրյա սեղանի համար: Բնիկներ` աղացած մսով

Բաղադրիչներ

1 կգ աղացած միս + 2 գլուխ սոխ

4 գլուխ սոխ

2 ձու

սև

աղ

100 գ հաց

80 մլ կաթ

200 գ պանիր

100 գ թթու վարունգ

200 գ մայոնեզ

սամիթ

3 ատամիկ սխտոր

Պատրաստման եղանակը

Աղացած մսին ավելացնել աղ, սև պղպեղ, մանրացրած սոխ, ձու: 100 գ հացը թրջել կաթով և ավելացնել մսին

Սոխը շրջանաձև կտրատել, շարել ջեռոցի թավայի մեջ

Մսից խոշոր շրջանակներ ձևել և դնել սոխի վրա: Գդալի օգնությամբ կենտրոնում բնի պես բացել

Պանիրն ու թթու վարունգը անցկացնել քերիչով, ավելացնել սամիթ, ճզմած սխտոր, մայոնեզ և լավ խառնել

Յուրաքանչյուր մսի մեջ 1-ական թ/գ խճողակ դնել և տեղափոխել 180°С տաքացրած ջեռոց, թողնել 30 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում