Թե ինչքա՜ն համեղ են ստացվում, պատրաստե՛ք և համոզվե՛ք: Դդմիկով ալադիներ` սոուսով

Բաղադրիչներ

2 դդմիկ

2 ձու

1 ճ/գ պարմեզան պանիր

2 ճ/գ պաքսիմատ

3 ճ/գ ալյուր

աղ

սև պղպեղ

չոր ռեհան

2 ատամիկ սխտոր

ձիթայուղ

Սոուսի համար`

125 գ յոգուրտ

2 թ/գ ձիթայուղ

սև պղպեղ

աղ

0,5 թ/գ մանանեխ

Պատրաստման եղանակը

Դդմիկներն անցկացնել քերիչով, 0,5 թ/գ աղ ավելացնել, թողնել 10 րոպե, ապա ճզմել և հեռացնել ավելորդ հեղուկը

Ավելացնել 2 ձու, պարմեզան պանիր, պաքսիմատ, ալյուր, ճզմած սխտոր, 0,5 թ/գ աղ, սև պղպեղ չոր ռեհան և լավ խառնել

Ջեռոցի թավայի մեջ յուղաթուղթ փռել, ստացված զանգվածից 1-ական ճ/գ շրջանաձև դնել, յուրաքանչյուրի վրա մի քիչ ձիթայուղ լցնել և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 30-35 րոպե

Սոուսի պատրաստման համար անհրաժեշտ է յոգուրտին ավելացնել ձիթայուղ, մի պտղունց աղ, սև պղպեղ, մանանեխ և լավ խառնել

Շտապեք համտեսել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում