Բաղադրիչներ
500 գ խաշած կարտոֆիլ
30 գ կարագ
50 մլ կաթ
1 ձու
աղ
սև պղպեղ
150 գ ալյուր
1 գլուխ սոխ
1 գազար
500 գ սունկ
150 գ պանիր
Կաղապարի չափը` 22 սմ
Պատրաստման եղանակը
Խաշած կարտոֆիլին ավելացնել կարագ և ճզմել
Ավելացնել 1 ձու, 1 թ/գ աղ և լավ խառնել

Ավելացնել ալյուր, լավ խառնել և թողնել մի կողմ

Սոխը խորանարդաձև կտրատել, 2 րոպե տապակել, ավելացնել քերած գազար, թողնել 4-5 րոպե և վերցնել կրակից

Սունկը կտրատել, համեմեկ աղով, սև պղպեղով, տապակել և վերցնել կրակից

Կաղապարի մեջ յուղաթուղթ դնել, կարտոֆիլե խմորը լցնել և տարածել

Լցնել սնկի մի մասը, ապա տապակած գազարն ու սոխը` ամբողջությամբ

Լցնել սնկի մնացած մասը, ծածկել փայլաթիթեղով և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 25 րոպե

Ավելացնել քերած պանիր և ևս 7-10 րոպե թողնել ջեռոցում` միացնելով միայն վերևի ջերմությունը

Զարդարեք մանրացրած սամիթով և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ