Ամենահամեղ կոտլետները` ամենահամեղ սոուսով: Մսով և բանջարեղենով կոտլետ` ջեռոցում

Բաղադրիչներ

1 գլուխ սոխ

1 գազար

1/2 կաղամբ

600 գ աղացած միս

2 ատամիկ սխտոր

աղ

սև պղպեղ

համեմի աղացած միս

Սոուսի պատրաստման համար`

1 գլուխ սոխ

1 գազար

1 լոլիկ

աղ

սև պղպեղ

1 թ/գ շաքարավազ

6 ճ/գ թթվասեր

Պատրաստման եղանակը

Սոխը խորանարդաձև կտրատել և 2 րոպե տապակել ձեթով

Ավելացնել քերած գազար և թողնել կրակին 2 րոպե

Ավելացնել կտրատած կաղամբ, աղ, թողնել 15 րոպե և վերցնել կրակից

Ավելացնել աղացած միս․ աղ, սև պղպեղ, համեմի աղացած սերմ, ճզմած սխտոր և լավ խառնել

Շրջանաձև կոտլետներ ձևել և 2 կողմից տապակել

Սոուսի պատրաստման համար անհրաժեշտ է սոխը խորանարդաձև կտրատել, տապակել, ավելացնել քերած գազար, թողնել 3 րոպե, ապա ավելացնել քերած կամ աղացած լոլիկ, լավ խառնել և թողնել 10 րոպե

Ավելացնել աղ, սև պղպեղ, շաքարավազ, թթվասեր, թողնել 3 րոպե և վերցնել կրակից

Հրակայուն տարայի մեջ ձեթ քսել, կոտլետները շարել, լցնել պատրաստած սոուսը և դնել 190°С տաքացրած ջեռոցում 35 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում