Այս բանջարեղենով ինչպիսի ուտեստներ ասես, որ չի կարելի պատրաստել: Դդմիկով ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

2 դդմիկ

3-4 լոլիկ

150 գ պանիր

5-6 ատամիկ սխտոր

սև և կարմիր պղպեղներ

70 գ պանիր մոցարելլա

Պատրաստման եղանակը

Դդմիկները շրջանաձև կտրատել, 2 կողմից թեթև տապակել, ապա շարել հրակայուն տարայի մեջ, համեմել սև պղպեղով

Նույն թավայի մեջ 1 րոպե, անընդհատ խառնելով տապակել մանրացրած սխտորը

Յուրաքանչյուր դդմիկի վրա մի քիչ տապակած սխտոր դնել

Լոլիկները շրջանաձև կտրատել և շարել դդմիկների վրա

Ավելացնել աղիություն պարունակող ցանկացած պանիր և նույն հաջորդականությամբ ևս 1 շերտ դնել` դդմիկ, սխտոր, լոլիկ և այս անգամ քերած մոցարելլա պանիր

Համեմել սև պղպեղով և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե

Զարդարեք ըստ ճաշակի և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում