Անմահական լոլիկներ են: Բավական է 1 անգամ փորձել, և դուք միշտ կպատրաստեք այն: Մարինացված լոլիկ

Բաղադրիչներ

2 կգ լոլիկ

կանաչ սոխ

սամիթ, մաղադանոս, համեմ

1 գլուխ սխտոր

1 թ/գ համեմի սերմ

½ թ/գ սև պղպեղ

1 ցողուն անանուխ

500 մլ ջուր (եփած և հովացրած)

30 գ տոմատի մածուկ

1 ճ/գ աղ

1 ճ/գ շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը

Կանաչեղենը կտրատել, ավելացնել մանրացրած սխտոր, անանուխ, համեմի սերմ, սև պղպեղ և լավ խառնել

Տարայի մեջ 2 ճ/գ կանաչեղեն լցնել, շարել կիսած լոլիկ, ապա նորից կանաչեղեն + լոլիկ և այսպես շարունակ

Ջրի մեջ տոմատի մածուկ լցնել, լավ խառնել, ավելացնել շաքարավազ, աղ

Ավելացնել լոլիկներին, ծածկել և 2 օր դնել սառնարանում

Պատրաստ է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում