Բաղադրիչներ
80 գ կարագ
60 գ շաքարավազ
10 գ վանիլային շաքարավազ
1 ձու
170 գ ալյուր
0,5 թ/գ փխրեցուցիչ
Աղ
150 գ ելակ
Պատրաստման եղանակը
Կարագին ավելացնել շաքարավազ, վանիլային շաքարավազ և 2 րոպե հարել
Ավելացնել 1 ձու` հարել
Ալյուրին ավելացնել փխրեցուցիչ, խառնել, մի մասը լցնել խմորին և լավ խառնել
Ավելացնել մանր կտրատած ելակ և ալյուրի մնացած մասը
1-ական ճ/գ դնել ջեռոցի տապակի վրա և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 15-20 րոպե
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ