Բաղադրիչներ
1 սմբուկ
6-7 հատ չերրի լոլիկ
Մաղադանոս
Կանաչ սոխ
2-3 ճ/գ ալյուր
պանիր ֆետա
Պատրաստման եղանակը
Սմբուկը խորանարդաձև կտրատել, 10 րոպե թողնել աղաջրի մեջ, ապա չորացնել
Ավելացնել ալյուր, լավ խառնել և տապակել
Բաժանել 2 մասի, մի մասը լցնել մատուցվող ափսեյի մեջ, ավելացնել մանրացրած մաղադանոս, կանաչ սոխ
Չերրի լոլիկները բաժանել 4 մասի և ավելացնոլ սմբուկին
Ավելացնել սմբուկի 2-րդ մասը, դարձյալ մանրացրած կանաչեղեն, լոլիկ, խորանարդաձև կտրատած ֆետա պանիր
Կարող եք զարդարել սիրելի սոուսով և մատուցել )))
Բարի ախորժակ