Ամենագեղեցիկ նախուտեստը ամենաուրախ տոների և պարզապես տարբերվող ընթրիքի համար: Սմբուկը` բանջարեղենային սոուսով

Բաղադրիչներ

2 հատ սմբուկ

2 հատ լոլիկ

1 քաղցր պղպեղ

80 գ սև ձիթապտուղ

1 ատամիկ սխտոր

աղ

ձիթայուղ

օրեգանո

1 հատ չիլի պղպեղ

125 գ մոցարելլա պանիր (կարելի է փոխարինել ցանկացած տեսակով)

Պատրաստման եղանակը

Սմբուկները շրջանաձև կտրատել (կեղևով), դնել աղաջրի մեջ, թողնել 30 րոպե

Այնուհետև չորացնել անձեռոցիկների օգնությամբ և շարել ջեռոցի տապակի վրա

Առանձին խոր ափսեյի մեջ ձիթայուղ լցնել, ավելացնել օրեգանո, աղ և լավ խառնել

Քսել սմբուկի յուրաքանչյուր կտրորի 2 կողմի վրա և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե

Լոլիկների կեղևը մաքրել և քաղցր պղպեղի, չիլի պղպեղի, ձիթապտղի հետ՝ հարել բլենդերով կամ աղել

Ստացված զանգվածին ավելացնել սխտոր և 15 րոպե տապակել ձիթայուղով

1-ական թ/գ դնել սմբուկի յուրաքանչյուր կտորի վրա: Ավելացնել 1-ական կտոր պանիր և ևս 10 րոպե դնել ջեռոցում

Զարդարեք համեմով և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում