Համեղագույն ուտեստ, որից հագենալն ուղղակի անհնար է: Լցոնած դդմիկ

Բաղադրիչներ

2 դդմիկ

ձեթ

աղ

սև պղպեղ

1 գլուխ սոխ

1 գազար

1բուլղարական պղպեղ

100 գ պանիր

3 ճ/գ պաքսիմատ

սամիթ

Պատրաստման եղանակը

Դդմիկները կիսել, միջուկները հանել, կտրատել

Ջեռոցի տապակի մեջ յուղաթուղթ փռել, դդմիկները դնել, յուրաքանչյուրի մեջ ձեթ քսել, համեմել աղով և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 10 րոպե

Սոխը մանրացնել, տապակել 2 րոպե, ապա ավելացնել քերած գազար և թողնել ևս 2 րոպե

Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած պղպեղը, դդմիկի միջուկը, համեմել աղով, սև պղպեղով, ծածկել կափարիչն ու թողնել մինչև պատրաստ լինելը

Լցնել խոր տարայի մեջ, ավելացնել 50 գ քերած պանիր, պաքսիմատ, մանրացրած սամիթ և լավ խառնել

Յուրաքանչյուր դդմիկի մեջ 3 ճ/գ խճողակ լցնել մնացած 50 գ պանիրը քերել և ավելացնել յուրաքանչյուրի վրա: Դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե

Մատուցելու ժամանակն է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում