Ամենագարնանային ուտեստը` օգտակար, թեթև, համեղ բանջարեղենային ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

1 բրոկկոլի

1 գլուխ սխ

2 բուլղարական պղպեղ

2 կարտոֆիլ

ձիթայուղ

1 գազար

1 դդմիկ

150 գ սունկ

300 գ ծաղկակաղամբ

6 ձու

աղ

սև և կարմիր պղպեղներ

130 գ ալյուր

100 մլ ձիթայուղ

250 մլ կաթ

200 գ պանիր

Պատրաստման եղանակը

Սոխը, պղպեղը կտրատել` ձիթայուղով տապակել 10 րոպե

Կարտոֆիլը միջին կտորների բաժանել և ավելացնել տապակին: Ավելացնել շրջանաձև կտրատած գազարը, լավ խառնել և թողնել 3-4 րոպե

Ավելացնել կիսալուսնաձև կտրատած դդմիկը, սունկը, լավ խառնել և թողնել 4-5 րոպե

Ավելացնել ծաղկակաղամբ, բրոկկոլի, աղ, սև պղպեղ, ծածկել կափարիչն ու թողնել 15-20 րոպե` ընթացում 1 անգամ խառնել

Խոր տարայի մեջ 6 ձու կոտրել, ավելացնել աղ, սև և կարմիր պղպեղներ և լավ խառնել

Ավելացնել ալյուր, 100 մլ ձիթայուղ և լավ խառնել

Ավելացնել կաթ` խառնել

Հրակայուն տարայի մեջ ձիթայուղ քսել, բանջարեղենը լցնել, ավելացնել ձվային զանգվածը և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 35 րոպե

Հանել, քերած պանիր ավելացնել և ևս 10 րոպե թողնել ջեռոցում

Զարդարեք համեմով և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում