Սա կդառնա երեխաների սիրելի նախաճաշը, իսկ դուք չեք հոգնի այն պատրաստել` այն ձեզանից շատ ժամանակ չի խլի: Ձվով կեկսեր` ջեռոցում

Բաղադրիչներ

4 հատ ձու

4 հատ խաշած ձու

100 մլ կեֆիր կամ մածուն

3 ճ/գ թթվասեր

100 գ ալյուր

1 թ/գ փխրեցուցիչ

½ թ/գ աղ

կանաչ սոխ

Պատրաստման եղանակը

Խոր տարայի մեջ 4 ձու կոտրել, ավելացնել աղ, կեֆիր կամ մածուն, թթվաասեր և լավ խառնել

Ալյուրին ավելացնել փխրեցուցիչ և լցնել ձվերի վրա: Լավ խառնել (պետք է ստացվի ալադիկների խմորի պես, սակայն մի փոքր խիտ)

Խաշած ձվերն անցկացնել քերիչով, կանաչ սոխը մանրացնել  և ավելացնել խմորին

Լավ խառնել, լցնել կեկսերի համար նախատեսված ձևի մեջ, դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում և թողնել մինչև պատրաստ լինելը

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում