Պատրաստե՛ք և մատուցե՛ք այս համեղ և ախորժելի ուտեստը ձեր սիրելինրին: Լիտվական «Ցեպելինի» պարզ բաղադրատոմս

Բաղադրիչներ

600 գ աղացած միս

1 գլուխ սոխ

1 կգ խաշած կարտոֆիլ

2 ձու

400 գ ալյուր

սամիթ

աղ

սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Սոխը խորանարդաձև կտրատել, տապակել մի քանի րոպե, ապա ավելացնել աղացած միսը, համեմել աղով, սև պղպեղով (կարելի է ավելացնել սիրելի համեմունքները) և թողնել, մինչև պատրաստ լինելի

Կարտոֆիլը ճզմել, համեմել աղով, սև պղպեղով, ավելացնել 2 ձու, մանրացրած սամիթ և լավ խառնել

Մաս-մաս ավելացնել ալյուրը, լավ խառնել և խմոր հունցել

Ստացված խմորը բաժանել մասերի

Շրջանաձև բացել, 1 թ/գ տապակած միս դնել և ամրացնել

Ջուր եռացնել, 1 թ/գ աղ ավելացնել, ապա լցնել կարտոֆիլե կոտլետները: Թողնել եռա և հանել կաթսայից

Մատուցեք սոխառածով )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում