Աղցանի շատ հետաքրքիր, տարբերվող և հագեցնող աղցան: Կարտոֆիլով և ոլոռով աղցան

Բաղադրիչներ

250 գ մայոնեզ

1 հատ լոլիկ

100 գ կանաչ ոլոռ

100 գ պանիր

200 գ երշիկ

2 հատ կարտոֆիլ

3 հատ ձու

2 հատ վարունգ

սամիթ

աղ

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլը բաժանել 4 մասի` երկարությամբ, ապա կտրատել

Սառը ջուր լցնել, թողնել 3 րոպե, ապա չորացնել

Մաս-մաս տապակել ձեթի մեջ (ձեթը պետք է ծածկի կարտոֆիլը)

Առանձին տարայի մեջ 3 ձու կոտրել, ավելացնել աղ, լավ խառնել և մաս-մաս` նրբաբլիթների պես տապակել

Կտրատել նախ երկարությամբ, ապա եռանկյունաձև

Վարունգը, երշիկն ու պանիրը նույնպես կտրատել եռանկյունաձև

Ավելացնել մանրացրած սամիթ

Լոլիկի միջուկը հեռացնել, իսկ մնացյալը կտրատել և ավելացնել մյուս բաղադրիչներին

Ավելացնել տապակած կարտոֆիլը, ոլոռը, մայոնեզը, համեմել աղով և լավ խառնել

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում