Տարբերվող, յուրօրինակ և բնական տարբերակներ Սուրբ Զատկի ձու ներկելու համար

Անհրաժեշտ է

ձու      

թել

ցանկացած բարակ կտոր (թանզիֆ, կապրոնե կտոր),

կանաչեղեն` սամիթ, համեմ

սոխի կեղև

տորոն

ծաղկի գլխիկ` ցանկության դեպքում

Կտորի վրա որևէ կանաչու փոքրիկ կտոր դնել

Դնել ձուն և ամուր կապել

Նույն կերպ վարվել մյուս բաղադրիչների հետ

Ձվերի մի մասը դնել նախապես 15-20 րոպե եռացրած տորոնի մեջ և եփել 7-10 րոպե

Մյուս մասը` 15-20 րոպե եռացրած սոխի կեղևի մեջ և եփել 7-10 րոպե

Եվ ահա՛ պատրաստ են )))

Կիսվել Facebook-ում