Տարբերվող, հետաքրքիր և չափազանց համեղ ուտեստներից մեկը: Մսային ռուլետներ` թավայի վրա

Բաղադրիչներ

Խմորի համար`

200 գ ալյուր

0,5 թ/գ աղ

1 ձու

60 մլ ջուր

Խճողակի համար`

400 գ աղացած միս

2 գլուխ սոխ

1 ճ/գ տոմատի մածուկ

աղ

սև և կարմիր պղպեղներ

զիրա

մսի համեմունք

Սոուսի համար`

80 մլ ձեթ

1 գլուխ սոխ

1 ճ/գ տոմատի մածուկ

3 հատ կարտոֆիլ

500 մլ ջուր

Աղ

Կաղապարի չափը _ 30 սմ

Պատրաստման եղանակը

Ալյուրին ավելացնել աղ, լավ խառնել, ավելացնել 1 ձու, 60 մլ ջուր

Լավ խառնել և խմոր հունցել

Դնել պոլիէթիլենի մեջ և 15-20 րոպե թողնել

Աղացած մսին ավելացնել 2 գլուխ աղացած սոխ, աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, զիրա, մսի համեմունք, տոմատի մածուկ և լավ խառնել

Խմորը բարակ շերտով բացել

Բաժանել 10X10 սմ քառակուսիների

Յուրաքանչյուրի մեջ 1 ճ/գ խճողակ դնել և փաթաթել, 1 եզրը ջրով թացացնել, որպեսզի ամուր կպնի: Ծածկել և թողնել մի կողմ

Սոուսի համար 1 գլուխ սոխը կտրատել, տապակել 80 մլ ձեթի մեջ, ավելացնել 1 ճ/գ տոմատի մածուկ

Ավելացնել մի քիչ ջուր, շրջանաձև կտրատած կարտոֆիլ

Ավելացնել արդեն պատրաստ ռուլետիկները

500 մլ ջրին ավելացնել աղ, լցնել ուտեստի վրա (ջուրը պետք է ծածկի ռուլետները), ծածկել կափարիչն ու թողնել միջին ջերմության կրակի վրա 35-40 րոպե

Մատուցելու ժամանակն է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում