Բավական է 1 անգամ փորձել և այն կդառնա ձեր ընտանեկան, ընկերական հավաքույթների անբաժանելի մասնիկը: Թխվածք «Բաունտի»

Բաղադրիչներ

Խմորի 1 շերտի համար`

2 ձու

1 բաժակ շաքարավազ

1 բաժակ մածուն

1 թ/գ սոդա

1 թ/գ վանիլին

1 բաժակ ալյուր

2 ճ/գ կակաո

Կրեմի համար`

1 բաժակ շաքարավազ

2 ճ/գ ալյուր

2 ճ/գ եգիպտացորենի օսլա

2 բաժակ կաթ

250 գ մարգարին

100 գ կոկոսի փաթինել

Վանիլին

Ջնարակի համար`

2 ճ/գ կակաո

1 սուրճի բաժակ շաքարավազ

10 գ մարգարին

3 ճ/գ ջուր

Շոկոլադ` ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

Ձուն և շաքարավազը լավ հարել

Մածունին ավելացնել սոդա, խառնել, ավելացնել ձվին և լավ խառնել

Ավելացնել կակաո, ալյուր, վանիլին և լավ խառնել

Ջեռոցի տապակին յուղաթուղթ փռել, լցնել խմորը, հավասարապես տարածել և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում: Նույն բաղադրատոմսով պատրաստել 2-րդ բիսկվիթը

Կրեմի պատրաստման համար անհրաժեշտ է շքարավազը, ալյուրն ու օսլան խառնել իրար

Մաս-մաս ավելացնել կաթն ու լավ խառնել

Դնել միջին ջերմության կրակի վրա, խառնելով եփել (այն պետք է մի քիչ թանձրանա), ապա թողնել սառչի

Մարգարինը լավ հարել, ապա մաս-մաս ավելացնել կրեմն ու շարունակել հարել

Ավելացնել կոկոսի փաթիներ, մի պտղունց վանիլին, հարել և թողնել մի կողմ

Կրեմից 3 ճ/գ առանձնացնել թխվածքի վերևին քսելու համար, իսկ մնացածը լցնել խմորի վրա և հավասարապես տարածել

Դնել խմորի 2-րդ շերտը, քսել առանձնացված կրեմը

Ջնարակի պատրաստման համար անհրաժեշտ է կակաոն մաղել, ավելացնել 1 սուրճի բաժակ շաքարավազ, 10 գ մարգարին, 3 ճ/գ ջուր, շոկոլադ

Դնել կրակին և անընդհատ խառնելով եփել` թողնել եռա ու վերցնել կրակից

Լցնել թխվածքի վրա, զարդարել կոկոսի փաթիլներով և 1 ժամ թողնել սառնարանում կամ պարզապես թողնել հանգստանա

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում