Պատրաստեք հենց ա՛յս տարբերակով և ընթրիքը կստացվի այնքան համեղ, որ սեղանին ոչինչ չի մնա: Կարտոֆլիով ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

6-7 հատ մեծ կարտոֆիլ

1 գլուխ սոխ

1 կամիր քաղցր պղպեղ

2 ճ/գ ձիթայուղ

2 ձու

1 թ/գ աղ

1 թ/գ սև պղպեղ

0,5թ/գ մշկընկույզ

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլն անցկացնել քերիչով, 7-8 րոպե թողնել սառը ջրի մեջ

Քամել ջուրը

Ավելացնել 2 ձու, աղ, սև պղպեղ, մշկընկույզ և լավ խառնել

Սոխն ու պղպեղը խորանարդաձև կտրատել: Ձիթայուղի մեջ տապակել նախ սոխը, ապա ավելացնել պղպեղն ու տապակել 6-7 րոպե

Հրակայուն տարայի մեջ 1 ճ/գ ձիթայուղ լցնել, ավելացնել կարտոֆիլը, հավասարապես տարածել

Ավելացնել տապակած բանջարեղենը (որպեսզի կտրելը հեշտ լինի` մինչև ջեռոց դնելը ցանկալի չափով կտրվածք անել)

Ավելացնել քերած պանիր և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 50 րոպե

Մատուցե՛ք, քանի տաք է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում