Բաղադրիչներ
6-7 հատ մեծ կարտոֆիլ
1 գլուխ սոխ
1 կամիր քաղցր պղպեղ
2 ճ/գ ձիթայուղ
2 ձու
1 թ/գ աղ
1 թ/գ սև պղպեղ
0,5թ/գ մշկընկույզ
Պատրաստման եղանակը
Կարտոֆիլն անցկացնել քերիչով, 7-8 րոպե թողնել սառը ջրի մեջ

Քամել ջուրը

Ավելացնել 2 ձու, աղ, սև պղպեղ, մշկընկույզ և լավ խառնել

Սոխն ու պղպեղը խորանարդաձև կտրատել: Ձիթայուղի մեջ տապակել նախ սոխը, ապա ավելացնել պղպեղն ու տապակել 6-7 րոպե

Հրակայուն տարայի մեջ 1 ճ/գ ձիթայուղ լցնել, ավելացնել կարտոֆիլը, հավասարապես տարածել

Ավելացնել տապակած բանջարեղենը (որպեսզի կտրելը հեշտ լինի` մինչև ջեռոց դնելը ցանկալի չափով կտրվածք անել)

Ավելացնել քերած պանիր և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 50 րոպե

Մատուցե՛ք, քանի տաք է )))

Բարի ախորժակ