Այսպիսի պարզ, միևնույն ժամանակ չափազանց նուրբ և համեղ աղանդերի բաղադրատոմս դուք արդեն ունեք: Յոգուրտով աղանդեր

Բաղադրիչներ

20 գ ժելատին + 50մլ ջուր

50 մլ յոգուրտ

60 գ կոկոսի փաթիլներ

Պատրաստման եղանակը

Ժելտինի վրա ջուր լցնել և թողնել

Յոգուրտը լցնել խոր տարայի մեջ, ավելացնել կոկոսի փաթիլները և լավ խառնել

Ժելատինը հալեցնել գոլորշու վրա, ապա ավելացնել ընդհանուր զանգվածին և լավ խառնել

Ստացված զանգվածը տեղափոխել որևէ հարմարավետ տարայի մեջ, ծածկել և թողնել սառնարանում 2-3 ժամ

Կարող եք վայելել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում