Բաղադրիչներ
250 գ հաճար
500 գ շամպինյոն
1 գլուխ սոխ
100 մլ.լ. բուսայուղ
3 թ/գ աղ
1 թ/գ սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Կաթսայի մեջ բուսայուղ լցնել, ավելացնել լավ լվացած հաճարը և այնքան ջուր, որ հաճարն ամբողջությամբ ծածկի։ Ծածկել կափարիչն ու թողնել կրակին 30-35 րոպե` ընթացքում ավելացնելով 2 թ/գ աղ
Առանձին թավայի մեջ տապակել կիսալուսնաձև կտրատած սոխը, թողնել կրամրի և վերցնել կրակից
Առանձին տապակել սունկը (նախապես բաժանել 2 մասի): Թողնել լավ կարմրի, իսկ վերջում համեմել աղով և սև պղպեղով
Մատուցվող ափսեի մեջ լցնել արդեն եփված հաճարը, կենտրոնում տապակած սոխը, իսկ կողային հատվածներում` սունկը
Համտեսելու ժամանակն է )))
Բարի ախորժակ