Չափազանց պարզ, բայց և շատ գեղեցիկ ու համեղ: Տապակած կարտոֆիլը մսով

Բաղադրիչներ

4 հատ կարտոֆիլ

450 գ աղացած միս

2 ճ/գ ձիթայուղ

1 գլուխ սոխ

1 լոլիկ

1 ատամիկ սխտոր

100 գ պանիր

աղ

սև և կարմիր պղպեղներ

չոր ռեհան

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլը կիսալուսնաձև կտրատել, տապակել 2 ճ/գ ձիթայուղի մեջ 10 րոպե

Համեմել աղով, սև և կարմիր պղպեղներով, չոր ռեհանով և լավ խառնել

Առանձին թավայի մեջ տապակել աղացած միսը` 3 րոպե, ապա ավելացնել խորանարդաձև կտրատած սոխը, մանրացրած սխտորը, լավ խառնել և թողնել 8-10 րոպե

Համեմել աղով, սև պղպեղով և ավելացնել կարտոֆիլին

Ավելացնել քերած պանիր, շրջանաձև կտրատած լոլիկ, ծածկել թավայի կափարիչն ու թողնել թույլ կրակին 5-7 րոպե

Զարդարեք ցանկացած կանաչեղենով և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում