Այսպիսի համեղություն դուք դեռ չեք փորձել: Հավի մսով և կանաչ լոբով տաք ուտեստ

Բաղադրիչներ

7 հատ հավի բուդ

2 հատ գազար

700 գ կանաչ լոբի

2 գլուխ սոխ

3 հատ կարտոֆիլ

100 գ տոմատի մածուկ

Աղ

Սև պղպեղ

Պապրիկա

Քիմիոն

Ձեթ

1 լ ջուր

Պատրաստման եղանակը

Հավի բդիկները համեմել աղով, սև պղպեղով և 2 կողմից տապակել (4-ական րոպե)

Բդիկների մի փոքր կարմրելուց հետո, գազարը շրջանաձև կտրատել և ավելացնել մսին

Կանաչ լոբին կտրատել, ավելացնել տապակին, համեմել աղով, սև պղպեղով, ծածկել կափարիչն ու թողնել

Ավելացնել կիսալուսնաձև կտրատած սոխն ու թողնել 6 րոպե

Կարտոֆիլը խորանարդաձև կտրատել և ավելացնել մյուս բաղադրիչներին

Ավելացնել ջուր, փակել կափարիչն ու թողնել 20 րոպե, թույլ կրակի վրա

Համեմել պապրիկայով, քիմիոնով, ավելացնել տոմատի մածուկ և թողնել թույլ կրակի վրա 5 րոպե

Մատուցե՛ք, քանի դեռ տաք է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում