Երբ ընթրիքը համեղ լինելուց բացի նաև օգտակար է: Ծաղկակաղամբով և բրոկկոլիով ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

300 գ ծաղկակաղամբ

300 գ բրոկկոլի

2 ձու

130 մլ յոգուրտ

2 ատամիկ սխտոր

2 ճ/գ պարմեզան պանիր

200 գ պանիր (ըստ ճաշակի)

1 քաղցր պղպեղ

6-7 հատ փոքրիկ լոլիկ

2 ճ/գ ձիթայուղ

աղ

պրովանս խոտաբույսեր կամ սիրելի համեմունքներից

Պատրաստման եղանակը

Ծաղկակաղմբն ու բրոկոլին 5  րոպե խաշել եռման ջրում (ջրի մեջ 1 թ/գ աղ ավելացնել)

Առանձին տարայի մեջ կոտրել ձուն, ավելացնել յոգուրտ, ½ թ/գ աղ, պրովանս համեմեունք կամ սիրելի համեմունքներից, ճզմած սխտոր և լավ խառնել

Պարմեզան պանիրն անցկացնել մանր քերիչով, ավելացնել ձվին և լավ խառնել

Հրակայուն տարայի մեջ ձիթայուղ լցնել, կաղամբները դնել, ավելացնել միջին մեծությամբ կտրատած պղպեղը, լոլիկները, սոուսը, քերած պանիր ցանել և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե

Համտեսե՛ք, քանի դեռ տաք է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում