Նման տորթ պատրաստելու համար հատուկ հմտություններ հարկավոր չեն: Այս շոկոլադե տորթը կդառնա բոլորի սիրելին

Բաղադրիչներ

260 գ ալյուր

410 գ շաքարավազ

90 գ կակաո

2 թ/գ սոդա

1 թ/գ աղ

1 թ/գ վանիլին

2 ձու

300 մլ կաթ

240 մլ ձեթ

100 մլ ջուր

Ջնարակի համար`

240 գ խտացրած կաթ

130 գ մուգ շոկոլադ

Կրեմի համար`

300 մլ 32-35% սերուցք

90 գ շաքարի փոշի

5 գ կակաո

շոկոլադի քերուկ

կաղապարի չափը` 23 X 31 X 7 սմ

Պատրաստման եղանակը

Ալյուրին ավելացնել շաքարավազ, կակաո, աղ, սոդա, վանիլին և լավ խառնել

Ավելացնել ձեթ, կաթ, 2 ձու և լավ խառնել

Ավելացնել ջուր և լավ խառնել: Կաղապարի ներսը պատել ձեթով, ստացված խմորը լցնել և դնել 160°С տաքացրած ջեռոցում 45-50 րոպե

ջնարակի պատրաստման համար անհրաժեշտ է ջուր եռացնել, խտացրած կաթով լի տարան դնել նրա վրա, տաքացնել։ Ավելացնել մուգ շոկոլադը և լավ խառնել

Խմորը հանել, թողնել սառչի, միջին չափի անցքեր անել, ապա շոկոլադե ջնարակը լցնել նրա վրա: 30 րոպե թողնել սառնարանում

Առանձին տարայի մեջ սերուցք հարել, ավելացնել շաքարի փոշի, կակաո և լավ խառնել

Թխվածքը հանել սառնարանից, կրեմը լցնել նրա վրա, շոկոլադի քերուկ ցանել և 1 ժամ թողնել սառնարանում

Մատուցելիս կարող եք զարդարել շոկոլադե ջնարակով )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում