Բաղադրիչներ
350 գ ալյուր
1 թ/գ աղ
1 թ/գ խմորիչ
1 թ/գ շաքարավազ
200 մլ կաթ
50 գ կարագ
Խճողակի համար`
300 գ աղացած միս
1 թ/գ աղ
1 թ/գ սև պղպեղ
1 գլուխ սոխ
1 հատ լոլիկ
պանիր
1 թ/գ մայոնեզ
1 թ/գ կետչուպ
1 ձվի դեղնուց + 1 թ/գ կաթ
քնջութ
Պատրաստման եղանակը
Ալյուրին ավելացնել աղ, խմորիչ, շաքարավազ և լավ խառնել
Ավելացնել կաթ և լավ խառնել
Ավելացնել կարագ և խմոր հունցել
Ծածկել և թողնել 45 րոպե
Աղացած միսը տապակել, համեմել աղով, սև պղպեղով, ավելացնել մանրացրած սոխ և տապակել
Լոլիկը խորանարդաձև կտրատել
Մայոնեզն ու կետչուպը խառնել իրար
Խմորը բաժանել հավասար մասերի (16 գնդիկ)
Յուրաքանչյուր գնդիկը գրտնակել, դնել 1 ճ/գ տապակած միս, լոլիկ, 1 թ/գ մայոնեզի և կետչուպի խառնուրդ, ցանկացած տեսակի պանիր
Խմորի անկյունները հավաքել, դնել ջեռոցի թավայի մեջ, ծածկել և թողնել 15-20 րոպե
Ձվի դեղնուցն ու կաթը խառնել իրար և քսել կարկանդակներին: Յուրաքանչյուրի վրա քնջութ ցանել և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 25 րոպե
Համտեսելու ժամանակն է)))
Բարի ախորժակ