Սա կարող է պատրաստել յուրաքանչյուրը: Ամենահամեղ մսով կարկանդակների ամենապարզ բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

Խմորի համար`

500 գ ալյուր

25 գ խմորիչ

1 ձու

300 մլ ջուր

10 գ աղ

20 գ շաքարավազ

20 գ հալած կարագ

Միջուկի համար`

500 գ աղացած միս

300 գ պանիր

1 ձու

սև և կարմիր պղպեղ

պապրիկա

քիմիոն

ուրց

Պատրաստման եղանակ

Ալյուրին ավելացնել խմորիչ, շաքարավազ, աղ, ձու, ջուր, լավ խառնել, ծածկել սննդային պոլիէթիլենով և թողնել 30 րոպե

30 րոպե անց ավելացնել հալած կարագ, 250 գ ալյուր և լավ խառնել

Սեղանին մի քիչ ալյուր ցանել, խմորը տեղափոխել և հունցել

Բաժանել 4 հավասար մասերի, գնդել, շատ քիչ գրտնակել

500 գ մսին ավելացնել 1 ձու, քերած պանիր, համեմել սև և կարմիր պղպեղով, պապրիկայով, ուրցով, քիմիոնով և լավ խառնել

Ջեռոցի թավայի մեջ սննդային թուղթ փռել, խմորե գնդերը դնել, յուրաքանչյուրի վրա միս դնել և ամբողջությամբ պատել ձվի դեղնուցով

Դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 35 րոպե

Համտեսե՛ք, քանի դեռ տաք է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում