Համից չեք կշտանա: Դդմի հյութի օգտակար, շատ համեղ և պարզ բաղադրատոմս

Բաղադրիչներ

2,5 կգ դդում

2 լ ջուր

4 հատ նարինջ

400 գ շաքարավազ

1,5 թ/գ կիտրոնաթթու

Պատրաստման եղանակը

Դդումը մաքրել, կտրատել

Լցնել կաթսայի մեջ, ջուր ավելացնել, դնել միջին ջերմության վրա, ծածկել կափարիչն ու թողնել մինչև եփվի, այնուհետև ավելացնել շաքարավազ, կիտրոնաթթու

Նարնջից հյութ քամել և ավելացնել ընդհանուր զանգվածին

Ամբողջ զանգվածը հարել և թողնել եռա

Տաք վիճակում լցնել ստերիլացված ապակյա տարաների մեջ, փակել ստերիլացված կափարիչներով, շրջել կափարիչների վրա, ծածկել և թողնել սառչի

Այս տարբերակով կարող եք շատ երկար պահպանել, ինչպես նաև պարզապես վայելել)))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում