Բաղադրիչներ
2,5 կգ դդում
2 լ ջուր
4 հատ նարինջ
400 գ շաքարավազ
1,5 թ/գ կիտրոնաթթու
Պատրաստման եղանակը
Դդումը մաքրել, կտրատել
Լցնել կաթսայի մեջ, ջուր ավելացնել, դնել միջին ջերմության վրա, ծածկել կափարիչն ու թողնել մինչև եփվի, այնուհետև ավելացնել շաքարավազ, կիտրոնաթթու
Նարնջից հյութ քամել և ավելացնել ընդհանուր զանգվածին
Ամբողջ զանգվածը հարել և թողնել եռա
Տաք վիճակում լցնել ստերիլացված ապակյա տարաների մեջ, փակել ստերիլացված կափարիչներով, շրջել կափարիչների վրա, ծածկել և թողնել սառչի
Այս տարբերակով կարող եք շատ երկար պահպանել, ինչպես նաև պարզապես վայելել)))
Բարի ախորժակ