Բաղադրիչներ
120 գ փափուկ կարագ
50 գ շաքարավազ
3 ձվի դեղնուց
աղ
վանիլային շաքարավազ
180 գ ալյուր
0,5 թ/գ փխրեցուցիչ
Բեզոյի համար`
3 ձվի դեղնուց
140 գ շաքարավազ
1 թ/գ կիտրոնի հյութ
1 թ/գ վանիլային շաքարավազ
շոկոլադե կոնֆետներ
Պատրաստման եղանակը
Կարագին ավելացնել մի պտղունց աղ, շաքարավազ, վանիլային շաքարավազ և լավ խառնել
Ավելացնել ձվի դեղնուցն ու շարունակել խառնել
Ալյուրին ավելացնել փխրեցուցիչ, մաս-մաս ավելացնել կարագին և լավ խառնել: Պետք է ստացվի փափուկ, չկպչող խմոր
Դնել սննդային պոլիէթիլենի մեջ և 60 րոպե թողնել սառնարանում
Խմորը բաժանել 2 մասի, գրտնակել 2-3 մմ հաստությամբ, շրջանակներ կտրել, յուրաքանչյուրի վրա մեկական շոկոլադ դնել և տեղափոխել ջեռոցի թավայի վրա
Բեզեյի համար անհրաժեշտ է սպիտակուցը հարել` ավելացնելով վանիլային շաքարավազ, շաքարավազ (մաս-մաս), կիտրոնի հյութ
Լցնել կրեմի համար նախատեսված պարկի մեջ և բլիթները զարդարել
Դնել 195°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե
Թողեք 15 րոպե սառչի, ապա զարդարեք շոկոլադե ջնարակով և մատուցեք )))
Բարի ախորժակ