Թխվածքաբլիթների պատրաստման ամենապարզ բաղադրատոմսը: Թխվածքաբլիթ «Ռաֆաելլո»

Բաղադրիչներ

100 գ օսլա

200 գ ալյուր

1 թ/գ փխրեցուցիչ

1 ձու

125 գ շաքարավազ

100 գ հալեցրած կարագ

1 ճ/գ մայոնեզ

1 ճ/գ ձեթ

աղ

մարմելադ կամ նուշ, շոկոլադ և այլն

եփած խտացրած կաթ

կոկոսի փաթիլներ

Պատրաստման եղանակը

Ձուն, շաքարավազը, մի պտղունց աղը խառնել իրար, ավելացնել հալած կարագը, լավ խառնել, ավելացնել մայոնեզը և լավ խառնել

Ավելացնել ալյուր, փխրեցուցիչ, խառնել, ավելացնել ձեթ և խմոր հունցել: Պետք է ստացվի փափուկ խմոր

Փոքրիկ գնդիկներ անել: Մարմելադը փոքրիկ կտորների բաժանել և յուրաքանչյուր գնդիկի մեջ մեկական դնել, փակել և նորից գնդիկի ձև տալ

Տեղափոխել ջեռոցի համար նախատեսված թավայի վրա, դնել իրարից որոշակի հեռավորության վրա, դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 20-25 րոպե

Արդեն պատրաստ բլիթների երեսը պատել եփած խտացրած կաթով

Կոկոսի փաթիլներ ցողել և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում