Բաղադրիչներ
100 գ օսլա
200 գ ալյուր
1 թ/գ փխրեցուցիչ
1 ձու
125 գ շաքարավազ
100 գ հալեցրած կարագ
1 ճ/գ մայոնեզ
1 ճ/գ ձեթ
աղ
մարմելադ կամ նուշ, շոկոլադ և այլն
եփած խտացրած կաթ
կոկոսի փաթիլներ
Պատրաստման եղանակը
Ձուն, շաքարավազը, մի պտղունց աղը խառնել իրար, ավելացնել հալած կարագը, լավ խառնել, ավելացնել մայոնեզը և լավ խառնել

Ավելացնել ալյուր, փխրեցուցիչ, խառնել, ավելացնել ձեթ և խմոր հունցել: Պետք է ստացվի փափուկ խմոր

Փոքրիկ գնդիկներ անել: Մարմելադը փոքրիկ կտորների բաժանել և յուրաքանչյուր գնդիկի մեջ մեկական դնել, փակել և նորից գնդիկի ձև տալ

Տեղափոխել ջեռոցի համար նախատեսված թավայի վրա, դնել իրարից որոշակի հեռավորության վրա, դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 20-25 րոպե

Արդեն պատրաստ բլիթների երեսը պատել եփած խտացրած կաթով

Կոկոսի փաթիլներ ցողել և մատուցել )))

Բարի ախորժակ