Բաղադրիչներ
8 հատ ծովախեցգետնի ձողիկներ
2 հատ թարմ վարունգ
5 հատ Նորի
սերուցային պանիր
3 բաժակ ջուր
2 բաժակ բրինձ
4 ճ/գ խնձորի քացախ + 4 ճ/գ ջուր
2 ճ/գ շաքարավազ
1 ճ/գ աղ
Պատրաստման եղանակը
Բրինձը լավ լվանալ, ավելացնել 3 բաժակ ջուր, դնել գազօջախին, թողնել եռա, այնուհետև փակել կափարիչն ու թողնել ևս 15 րոպե, որից հետո անջատել՝ ևս 15 րոպե թողնել
ծովախեցգետնի ձողիկները և վարունգը երկար, բարակ շերտով կտրատել
Առանձին կաթսայի մեջ 4 ճ/գ քացախ և ջուր, 2 ճ/գ շաքարավազ, 1 ճ/գ աղ լցնել, եփել մինչև բաղադրիչները լուծվեն (չեռացնել)
Ստացված սոուսը լցնել բրնձի վրա
Նորին դնել (փայլուն կողմը դեպի վար), բրինձը հավասարաչափ տարածել` 0,5 սմ հաստությամբ, իսկ եզրերը թողնել բաց, և ջուր քսել
Ավելացնել սերուցքային պանիրը` կենտրոնից մի փոքր ներքև և վրան շարել կտրատած վարունգն ու ծովախեցգետնի ձողիկները
Հավասարաչափ և ամուր փաթաթել: Դա ավելի հարմար է անել ծղոտե գորգի միջոցով, բայց կարելի է փոխարինել սննդային թղթով
Հեշտ կտրելու համար` դանակը թրջել, սուշին բաժանել 8 հավասար մասերի
Կարող եք մատուցել սոյայի սոուսով )))
Բարի ախորժակ