Բաղադրիչներ
300 մլ խտացրած գաթ
200 գ կարագ
300 գ կոկոսի փաթիլներ
1 բաժակ նուշ
1 թ/գ վանիլին
Պատրաստման եղանակը
Կարագը տրորել, ավելացնել խտացրած կաթը, վանիլինը և լավ խառնել
Ավելացնել 300 գ կոկոսի փաթիլներ ( հարկ եղած դեպքում ավելացնել այնքան, մինչև մի քիչ պինդ զանգված ստացվի), լավ խառնել և մի քանի ժամ թողնել սառնարանում
Սառնարանում թողնելով` այն լավ կպնդանա: Ձեռքերին մի քիչ կարագ քսեք և սկսեք ձևավորել կոնֆետները
1 թ/գ խմոր վեցնել, ափի մեջ բացել, 1 նուշ դնել և փակել
Թաթախել կոկոսի փաթիլների մեջ
Եվ արդեն սրճելու ժամանակն է )))
Բարի ախորժակ