Ամենապարզ, միևնույն ժամանակ յուրօրինակ բաղադրատոմս: Մակարոնը՝ կաթով և պանրով

Բաղադրիչներ

200 գ մակարոն

1 հալած կարագ

500 մլ կաթ

աղ

սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Մի փոքր ձեթ լցնել թավայի մեջ, մակարոնը լցնել, 3 րոպե` խառնելով տապակել

Հալած պանիրը դնել կենտրոնում, կաթ ավելացնել, համեմել աղով, սև պղպեղով և խառնել

Փակել կափարիչն ու թողնել 10-15 րոպե թույլ կրակի վրա` ընթացքում խառնելով

Կարող եք զարդարել համեմով և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում