Բաղադրիչներ
700 գ խոզի փափկամիս
աղ
սև պղպեղ
արևածաղկի ձեթ
100 գ պանիր
2 ճ/գ մայոնեզ
800 գ կարտոֆիլ
1 գլուխ սոխ
1 ճ/գ մանանեխ
2 ճ/գ սպիտակ յոգուրտ
Պատրաստման եղանակը
Միսը բարակ շերտով կտրատել, ծածկել սննդային պոլիէթիլենով, ծեծել, 2 կողմից համեմել աղով և սև պղպեղով
Կարտոֆիլն անցկացնել քերիչով, հյութը քամել, համեմել աղով և խառնել
Կաղապարի ներսը ձեթ քսել, քերած կարտոֆիլը դնել և տարածել
Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, շարել կարտոֆիլի վրա, այնուհետև դնել ծեծած միսը
Քերած պանիրը, մանանեխը, մայոնեզը, յոգուրտը խառնել իրար
Լցնել մսերի վրա և տարածել: Փակել փայլաթիթեղով, դնել 180°С տաքացրած ջեեռոցում 20 րոպե
Հանել փայլաթիթեղը և ևս 20 րոպե թողնել ջեռոցում
Մատուցելու ժամանակն է )))
Բարի ախորժակ