Չօգտագործելով ջեռոց, ձու, ալյուր` կստանաք գեղեցիկ, համեղ և տոնական ռուլետ

Բաղադրիչներ

350 գ չոր թխվածքաբլիթ

4-5 ճ/գ կակաո

30 գ հալած բուսայուղ

230 մլ կաթ

250 մլ 33-36 % սերուցք

2 ճ/գ շաքարավազ

120 գ սերուցքային պանիր` Մասկարպոնե

Պատրաստման եղանակը

Թխվածքաբլիթները մանրացնել, ավելացնել կակաո և լավ խառնել

Ավելացնել հալած բուսայուղ և խառնել

Քիչ-քիչ ավելացնել կաթ, խառնել

Պետք է ստացվի պինդ զանգված

Դնել սննդային թղթի վրա, գրտնակել, ծայրերը կտրել և հավասարեցնել

Սերուցքն ու շաքարավազը խառնել իրար, հարել, ավելացնել Մասկարպոնե և շարունակել հարել, մինչև կստացվի խիտ զանգված

Կրեմը տարածել արդեն բացած խմորի վրա (կրեմից մի քիչ թողնել) և ռուլետի պես փաթաթել

Փաթաթել սննդային թղթի մեջ, 3-4 ժամ դնել սառնարանում

Առանձնացված կրեմին ավելացնել 2-3 ճ/գ կակո, լավ խառնել և ստացված զանգվածով պատել ամբողջ ռուլետը

Դե իսկ զարդարանքը թողնում ենք ձեր հայեցողությանն ու ճաշակին )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում