Բաղադրիչներ
600 գ աղացած միս
2 սոխ
2 հատ գազար
3 հատ կարտոֆիլ
200 գ տոմատի մածուկ, կամ թարմ լոլիկի պյուրե
50 գ պաքսիմատ
2 ձու
100 մլ ջուր
աղ
սև պղպեղ
պապրիկա
ուրց
Պատրաստման եղանակը
Աղացած մսին ավելացնել մանր կտրատած 1 սոխ, ձու, աղ, սև պղպեղ, պապրիկա, ուրց և լավ խառնել
Ձեռքերը թաթախել ձեթի մեջ, մսից գնդիկներ անել, բոլոր կողմերից տապակել ձեթի մեջ և հանել
Գազարը շրջանաձև կտրատել, սոխը` կիսալուսնաձև, համեմել աղով, տապակել թույլ կրակի վրա 5 րոպե
Ավելացնել միջին չափի կտրատած կարտոֆիլը, շարունակել տապակել ևս 10 րոպե
Ավելացնել լոլիկի պյուրե կամ տոմատի մածուկ, ջուր, ավելացնել ուրց, թողնել 2 րոպե
Տապակը լցնել հրակայուն տարայի մեջ, ավելացնել կոտլետները, դնել 220°С տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե
Զարդարել մաղադանոսով և մատուցել )))
Բարի ախորժակ