Ուզում եք նրբաբլիթները ստացվեն անցքերո՞վ, ուրեմն այս բաղադրատոմսը հենց ձեզ համար է: Պարզ, արագ և համեղ

Բաղադրիչներ

160 գ ալյուր

1 թ/գ սոդա

50 գ շաքարավազ

½ թ/գ աղ

500 մլ կաթ

2 ձու

1 ճ/գ 9% քացախաթթու

30 մլ արևածաղկի ձեթ

Պատրաստման եղանակը

Ալյուրը և սոդան խառնել իրար, թողնել մի կողմ

Առանձին տարայի մեջ լցնել շաքարավազ, աղ, կաթ, խառնել, ավելացնել 2 ձու

Խառնելով՝ քիչ-քիչ (1-ական ճ/գ) ավելացնել ալյուրը

Խառնել այնքան, մինչև գնդիկներ չլինեն: Ավելացնել քացախաթթու, խառնել, ավելացնել ձեթ, խառնել և թողնել 10 րոպե հանգստանա

Նրբաբլիթների համար նախատեսված թավան մի փոքր պատել ձեթով, 1-ական փոքր շերեփ խմոր լցնել, տարածել, տապակել 2 կողմից (30 վ)

Ահա և վերջ )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում