Ջեռոցում պատրաստված այս համեղ կարտոֆիլը կզարդարի Ձեր ընթրիքի սեղանը

Բաղադրությունը

  • 7 հատ կարտոֆիլ,
  • 120 գ պինդ պանիր,
  • 100 գ կետչուպ,
  • 300 գ կիսաապխտած երշիկ,
  • 50 մլ ձեթ,
  • աղ,
  • մաղադանոս:

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլը շերտերով կտրել այնպես, որ ներքևի հատվածը չկտրվի: Այդպես կտրելու համար կարող եք կարտոֆիլի 2 կողմում գդալ դնել:

Բոլոր շերտերին ձեթ քսել, մի փոքր աղ անել:

Ջեռոցի ձևամանի հատակին ձեթ քսել, կարտոֆիլները դնել մեջը և եփել 40-50 րոպե 200 ջերմաստիճանում:

Այդ ընթացքում երշիկը և մաղադանոսը կտրատել, պանիրը քերիչով անցկացնել:

Երբ կարտոֆիլը գրեթե պատրաստ լինի, այն հանել ջեռոցից, և շերտերի արանքում դնել երշիկը, վրան կետչուպ լցնե, պանիր շաղ տալ և կրկին ուղարկել ջեռոցը:

Մատուցելուց առաջ վրան կանաչի շաղ տալ:

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում